Activitats de mates a l’ermita de Santa Cristina

El passat divendres 19 de maig vam anar a l’ermita de Santa Cristina a fer unes activitats relacionades amb les mates i amb l’anglès.

En arribar ens van fer una petita introducció i ens van presentar una mestra d’anglès del centre d’estudi de llengües, el qual ens va sorprendre ja que pensàvem que només faríem coses relacionades amb matemàtiques.

Vam treballar les escales de la següent forma: Ens van donar un mapa de l’ermita en el que hi faltava l’escala, i ens donaven tres punts on havíem de mesurar la distància real, i la del dibuix per obtindre l’escala dels tres punts, després de recollir dades vam posar les dades en comú tots els grups i vam determinar las mitja de l’escala del mapa.

En acabat vam fer una pausa per esmorzar, i tot seguit ens van fer un tour per dins l’ermita. A dins ens van explicar anècdotes i ens van ensenyar un enterrament del segle X.

Quan va finalitzar la nostra visita dins l’ermita, ens vam dirigir novament a l’IE per acabar la jornada amb les classes que tocaven.

(Fotos en breu)

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s